#nëTerapi Diskutimi 09 me Robert Naskov dhe Vardan Tozija

Episodi i fundit i serialit “Në terapi”, TV projekti i parë maqedonas i incizuar sipas licencës së huaj, transmetohet të premten, më 17 nëntor. Në 45 episodet dhe sesionet me dr. Terziev ( Nikolla Ristanovski), u njoftuam me tregimet e jetës dhe problemet e anesteziologut Milena ( Jelena Jovanova), ushtarit Vllado (Toni Naumovski), tinejxheres dhe […]

#nëTerapi Diskutimi 08 me Despina Stojanovska dhe Marija Stefanova

Të premten e kaluar, më 17 nëntor, u transmetua finalja, episodi i 45-të i serialit “Në terapi”. Gjatë dy muajve, u njoftuam me karakter kompleks me tregime jetësore specifike dhe ishim dëshmitarë të asaj se si ato karaktere, së bashku me dr. Terziev, punuan për zgjidhjen e problemeve të tyre. Nëpërmjet kësaj, arrijmë tek tema […]

“’Në terapi’ shpjegon tregime për njerëz real” – Intervistë me Vardan Tozija

Vardan Tozija, regjisor i serialit “Në terapi”, numërohet në mesin e emrave më të talentuar të kinematografisë maqedonase dhe në filmografinë e tij janë përfshirë vetëm projekte televizive cilësore me metrazh të gjatë, me metrazh të shkurtë dhe projekte televizive dokumentare. Dy episode para fund të serialit, flasim m Vardan në lidhje me sfidat gjatë […]

#nëTerapi Diskutimi 07 me Nade Moleroviq dhe Tatjana Aleksiq

Gjatë #nëTerapi Diskutimin e shtatë të kësaj jave, Igor Murgovski bisedoi me Nade Moleroviq, drejtore e SHFK “Goce Dellçev” Shkup dhe Tatjana Aleksiq, profesoreshë e gjuhës maqedonase dhe letërsisë në SHMQSH “Rade Jovçevski Korçagin”. Tema e bisedës ishte, sa ndikojnë të moshuarit dhe raport i tyre mbi fëmijët dhe edukimin dhe zhvillimin e tyre. Emisionin […]

#nëTerapi Diskutim 06 me Irena Jakimovska dhe Branimir Jovanoviq

“Jo barazi dhe stereotipe në planin profesional” është tema e gjashtë me radhë #nëTerapi Diskutim, i cili transmetohet çdo të diel në ora 13:00 në TV Sitel. Igor Mugrovski bisedoi me Irena Jakimovska, pronar dhe menaxher i kompanisë “Komfi Angel” dhe Branimir Jovanoviq, ekonomist dhe këshilltar i ministrit të Financave. Emisionin mund ta ndiqni këtu:

“Askush nuk është imun ndaj problemeve” – Intervistë me Robert Naskov

Producenti i serialit “Në Terapi”, themelues i shtëpisë për produksion “KINO OKO” dhe kryetari i Shoqërisë së Punëtorëve të Filmit në Maqedoni (ShPFM), Robert Naskov, është iniciatori kryesor i këtij TV projekti masiv, i pari në Maqedoni i incizuar sipas licencës së huaj. Për incizimin e episodit të 45-të të serialit, Roberti ka formuar ekip […]

„Unë përfundimisht nuk mund të jem njeriu i njëjtë pas këtij seriali“ – Intervistë me Toni Naumovskin

I lindur në Sidnej, është rritur në Manastir, aktori i përsosur Toni Naumovski sot jeton në Nju Jork ku ndërton karrierë impresive ndërkombëtare edhe në teatër edhe në film dhe televizion. Aktori i suksesshëm dhe jashtëzakonisht i talentuar në “Në terapi” e luan rolin e ushtarit Vllado Lazarevski i cili, sipas reaksioneve në mediat sociale, […]

#nëTerapi Diskutimi 05 me Maja Dilberova dhe Doroti Paçkova

“Si manifestohet dhuna dhe me çfarë lloj dhune ballafaqohemi” është tema e #nëTerapi Diskutimit të pestë me rend, të kësaj jave. Igor Murgovski floi me Maja Dilberova, kryetare e Qendrës për kriza “Nadezh” dhe Doroti Paçkova, kryetare e organizatës “Edna mozhe!” përkushtuar të drejtave të nënave kryefamiljare. Emisionin në tërësi mund ta shihni këtu:

#nëTerapi Diskutim 03 me Tatjana Stojanovska-Ivanova dhe Zorica Crnoshija

Në edicionin e tretë, të javës së kaluar të emisionit Diskutim #nëTerapi, që emetohet çdo të diel në ora 13.00 në TV Sitel, diskutuam personazhet femërore në serinë, Milenën dhe Zanën, karrierat dhe jetët e tyre, me profesoreshën universitare Tatjana Stojanovska-Ivanova dhe Zorica Crnoshija, TV personazh dhe PR marketing menaxhere. Këtu mund të shihni emisionin […]