#nëTerapi Diskutimi 04 me Viki Çadikovska dhe prof. d-r Ognen Spasovski

Arriti edhe Diskutimi i katërt #nëTerapi ku flasim për ndodhitë e fundit në serinë dhe diskutojmë diçka më shumë mbi temën e autoritetit. Mysafir në këtë emision janë Viki Çadikovska, drejtoreshë marketingu dhe redaktuese, dhe profesor d-r Ognen Spasovski.

Shihni emisionin: