#nëTerapi Diskutim 06 me Irena Jakimovska dhe Branimir Jovanoviq

“Jo barazi dhe stereotipe në planin profesional” është tema e gjashtë me radhë #nëTerapi Diskutim, i cili transmetohet çdo të diel në ora 13:00 në TV Sitel.

Igor Mugrovski bisedoi me Irena Jakimovska, pronar dhe menaxher i kompanisë “Komfi Angel” dhe Branimir Jovanoviq, ekonomist dhe këshilltar i ministrit të Financave.

Emisionin mund ta ndiqni këtu: