#nëTerapi Diskutim 03 me Tatjana Stojanovska-Ivanova dhe Zorica Crnoshija

Në edicionin e tretë, të javës së kaluar të emisionit Diskutim #nëTerapi, që emetohet çdo të diel në ora 13.00 në TV Sitel, diskutuam personazhet femërore në serinë, Milenën dhe Zanën, karrierat dhe jetët e tyre, me profesoreshën universitare Tatjana Stojanovska-Ivanova dhe Zorica Crnoshija, TV personazh dhe PR marketing menaxhere.

Këtu mund të shihni emisionin në tërësi: