#nëTerapi Diskutimi 05 me Maja Dilberova dhe Doroti Paçkova

“Si manifestohet dhuna dhe me çfarë lloj dhune ballafaqohemi” është tema e #nëTerapi Diskutimit të pestë me rend, të kësaj jave. Igor Murgovski floi me Maja Dilberova, kryetare e Qendrës për kriza “Nadezh” dhe Doroti Paçkova, kryetare e organizatës “Edna mozhe!” përkushtuar të drejtave të nënave kryefamiljare.

Emisionin në tërësi mund ta shihni këtu: