#nëTerapi Diskutimi 08 me Despina Stojanovska dhe Marija Stefanova

Të premten e kaluar, më 17 nëntor, u transmetua finalja, episodi i 45-të i serialit “Në terapi”. Gjatë dy muajve, u njoftuam me karakter kompleks me tregime jetësore specifike dhe ishim dëshmitarë të asaj se si ato karaktere, së bashku me dr. Terziev, punuan për zgjidhjen e problemeve të tyre.

Nëpërmjet kësaj, arrijmë tek tema e #nëTerapi Diskutimin e tetë: “Psikoterapia, roli i saj në kohën e sotshme dhe sa flitet rreth saj në shoqërinë e sotshme”. Në përmjet prizmit të karaktereve të serialit, Igor Mugrovski bisedoi në lidhje me temën me dy psikologë, respektivisht psiko terapeutik, Despina Stojanovska dhe Marija Stefanova.

Emisionin mund ta ndiqni, këtu: