#nëTerapi Diskutim 01 me Sara Mejs dhe Elena Stojanovska

Javën e kaluar nisi Diskutimi i parë i #nëTerapi, emision gjysme orësh që do të emitohet çdo javë në ora 13:00 në TV Sitel, i cili pas emetimit do të jetë në dispozicion në online kanalet e serisë “Në terapi”.

Qëllimi i këtij emisionit është të përmbledh ndodhitë e emisioneve, të jep shqyrtim të sfidave me të cilat ballafaqohen personazhet dhe nëpërmjet diskutimit me mysafir të zgjedhur, të futet akoma më thellë në temat e përfshira në serinë.

Në diskutimin fillestar #në Terapi, udhëheqësi Igor Murgovski, së bashku me këngëtaren Sara Mejs dhe udhëheqësen Elena Stojanovska, folën mbi temën: “A është martesa si institucion në udhëkryq mes stilit tradicional dhe bashkëkohor të jetesës?”

Shihni diskutimin e tyre këtu: