#наТерапија Дискусија 07 со Наде Молеровиќ и Татјана Алексиќ

Во овонеделната, седма по ред, #наТерапија Дискусија, Игор Мурговски разговараше со Наде Молеровиќ, директорка на ООУ „Гоце Делчев“ Скопје и Татјана Алексиќ, професорка по македонски јазик и литература во СУГС „Раде Јовчевски Корчагин“. Тема на разговорот беше колку возрасните и нивниот однос, влијаат врз децата и нивното воспитување и развој.

Емисијата можете да ја погледнете тука: