актери

Д-р Виктор Терзиев го игра Никола Ристановски
Милена ја игра Јелена Јованова
Владо го игра Тони Наумовски
Зана ја игра Драгана Костадиновска
Гент го игра Висар Вишка
Ивана ја игра Ангела Димитрова
Др. Вера Арсиќ ја игра Бедиа Беговска
Ана Терзиева ја игра Амернис Нокшиќи
Филип Терзиев
Стефан Спасов
Теа Терзиева
Долорес Попович
Павел Терзиев
Борис Караѓоргов
Мајка ѝ на Ивана
Габриела Петрушевска
Татко ѝ на Ивана
Дејан Лилиќ
Татко му на Владо
Петар Арсовски
Синот на Владо
Андреј Насков
Пријателот на Владо
Кире Ѓоревски
Симеон
Игор Стојчевски
Доставувач на пица
Мартин Ѓоргоски
постар пациент
Маја Заровска
Жена му на Владо
Елена Вишка
Мајка му на Владо
Слободанка Петрушевска
Пациент
Елеонора Стојковска Попетреска
Тренерот на Ивана
Стојанчо Цветновски
Двојникот на Ивана
Сања Влаисављевиќ