Сакаш да зборуваме за тоа?

#
Милена
Анестезиолог
Ивана
Пливачка
Зана
Проект менаџер
Гент
Бизнисмен
Владо
Професионален војник
Вера
Психотерапевт, ментор
секој работен ден • 22:30 • ТВ СИТЕЛ

репризи • сабота 23:30 (три епизоди) • недела 23:30 (две епизоди)
Комерцијална објава – споменатата содржина не отсликува вистински лица и настани, и секое совпаѓање е случајно