#nëTerapi diskutim – Episodi 1

Me episodin e parë të serialit “Në terapi” e kemi hapur edhe diskutimin e parë #nëTerapi, në temën diskriminimi sipas vendbanimit.

Personazhi kryesor i këtij episodi, Milena, anesteziologe 30 vjeçare me origjinë “jashtë kryeqytetit” thotë:

“Çfarëdo që të bëj, përgjithmonë do të më konsiderojnë si provinciale”.

Çfarë mendoni për atë? A keni përjetuar edhe ju diskriminim në bazë të origjinës suaj dhe qytetit tuaj të lindjes? A munden dhe si dallohen mundësitë e individëve nga provinca dhe individët nga kryeqyteti?

Ndani qëndrimet tuaja në:
Facebook, këtu
Twitter, këtu