#nëTerapi Diskutim 02 me Ana Pop-Rizova dhe Stefan Rashkoviq

Ju prezantojmë Diskutimin e dytë #nëTerapi në të cilën folëm mbi temën “Jeta e tinejxherëve dhe problemet e tyre në shoqëri”, me psikologun dhe psikoterapeutin Ana Pop-Rizova dhe studentin dhe jutjuberin Stefan Rashkoviq.

Emisionin në tërësi mund ta shihni këtu: