Gjetja e zërit të serisë “Në terapi” me Adi dhe Dino Imeri

Muzika tematike që plotëson siglën hyrëse dhe momentet kyçe në serinë “Në terapi” është krijuar “sipas masës” nga kompozitorët e talentuar Adi dhe Dino Imeri, disa nga muzikantët më të kërkua avangardë në Maqedoni. Dhembshuri dhe e vërteta janë fjalët me të cilat ato përshkruajnë muzikën që plotëson “qetësinë që fsheh shumë sekrete”, e përforcon […]

#nëTerapi Diskutim 01 me Sara Mejs dhe Elena Stojanovska

Javën e kaluar nisi Diskutimi i parë i #nëTerapi, emision gjysme orësh që do të emitohet çdo javë në ora 13:00 në TV Sitel, i cili pas emetimit do të jetë në dispozicion në online kanalet e serisë “Në terapi”. Qëllimi i këtij emisionit është të përmbledh ndodhitë e emisioneve, të jep shqyrtim të sfidave […]

“Duhet të flasim me njëri tjetrin” – Intervistë me Amernis Nokshiqi-Jovanovska

Aktorja e talentuar Amernis Nokshiqi-Jovanpvska luan rolin e ndërlikuar të Ana Terzievës, e shoqja e d-r. Viktor Terzievit. Ana është një grua me vetëbesim, e sinqertë, që me vite ka përkrahur punën e Viktorit, duke iu përkushtuar tërësisht jetës familjare dhe edukimit të tre fëmijëve të tyre. Edhe pse thotë se dallon nga roli që […]

#nëTerapi diskutim – Episodi 2

Dje jeni njoftuar me Vlladon, ushtar profesional me perceptime tradicionale. Në bisedën me Dr. Terziev, Vllado ka diskutuar edhe për mikun e tij, Dr. Zdravko Andonov. “Për atë është sekret publik që e interesojnë burra, andaj mos të mendosh diçka gabim”, tha ai. Stigmat dhe paragjykimet e lidhura me përcaktimin seksual janë tema të diskutimit […]

#nëTerapi diskutim – Episodi 1

Me episodin e parë të serialit “Në terapi” e kemi hapur edhe diskutimin e parë #nëTerapi, në temën diskriminimi sipas vendbanimit. Personazhi kryesor i këtij episodi, Milena, anesteziologe 30 vjeçare me origjinë “jashtë kryeqytetit” thotë: “Çfarëdo që të bëj, përgjithmonë do të më konsiderojnë si provinciale”. Çfarë mendoni për atë? A keni përjetuar edhe ju […]

“Historitë e personazheve do të kapin vëmendjen e publikut” – Intervistë me Dragana Kostadinovska

Aktorja e mrekullueshme Dragana Kostadinovska, në “Në terapi” luan rolin e Zanës, grua e re dhe e respektuar që është e suksesshme në të gjitha fushat, përveç në martesën dhe jetën familjare. Duke u plotësuar në mënyrë të përkryer me Visar Vishkan, i cili luan rolin e të shoqit të saj, Genti, Dragana me shkathtësi […]

“Bukuri të punosh me persona që e duan punën” – intervistë me Visar Vishkën

Një prej aktorëve më të suksesshëm në Maqedoni, Visar Vishka, në “Në terapi” paraqitet në rolin e afaristit Genti. Ai, bashkë me bashkëshorten, Zana, të cilën e luan Dragana Kostadinovska, shkojnë për këshillim tek Dr. Terziev në tentim për të shpëtuar martesën që është në krizë për shkak të provokimeve të ndërsjella, akuzimeve dhe problemeve […]