#наТерапија дискусија – Епизода 3

Дејствието на третата епизода се одвиваше околу тинејџерката и пливачка Ивана.

„Тиња е све, задња рупа сме у Европа“, вели таа.

Дали и вие го делите нејзиниот став за (не)квалитетот на животот во Македонија? Кои се најголемите причинители за незадоволство кај младите во државата? Како тие причинители влијаат на масовното отселување? Кој е најдобриот начин да се поттикнат промени?

Споделете ги вашите мислења и искуства на:
Facebook, тука
Twitter, тука