#наТерапија Дискусија 06 со Ирена Јакимовска и Бранимир Јовановиќ

„Нееднаквост и стереотипи на професионален план” е тема на шестата по ред #наТерапија Дискусија, која се емитува секоја недела во 13:00 часот на ТВ Сител.

Игор Мурговски разговараше со Ирена Јакимовска, сопственик и генерален менаџер на компанијата „Комфи Ангел“ и Бранимир Јовановиќ, економист и советник на министерот за финансии.

Емисијата можете да ја погледнете тука: