#наТерапија Дискусија 04 со Вики Чадиковска и проф. д-р Огнен Спасовски

Пристигна и четвртата #наТерапија Дискусија во која разговараме за последните случувања во серијата и дискутиравме повеќе на тема авторитет. Гости во оваа емисија се Вики Чадиковска, маркетинг директор и уредник, и професор д-р Огнен Спасовски.

Погледнете ја емисијата: