#наТерапија Дискусија 05 со Маја Дилберова и Дороти Пачкова

„Како се манифестира насилството и со каков вид на насилство се соочуваме“ е тема на овонеделната, петта по ред #наТерапија Дискусија. Игор Мурговски разговараше со Маја Дилберова, претседател на Кризен центар „Надеж“ и Дороти Пачкова, претседател на организацијата „Една може!“ посветена на правата на самохраните мајки.

Погледнете ја емисијата во целост, тука: