#наТерапија Дискусија 03 со Татјана Стојановска-Иванова и Зорица Црношија

Во минатонеделното, трето издание на емисијата #наТерапија Дискусија, која се емитува секоја недела во 13.00 часот на ТВ Сител, заедно со универзитетскиот професор Татјана Стојановска-Иванова и Зорица Црношија, ТВ-лице и ПР маркетинг менаџер, разговаравме за женските ликови во серијата Милена и Зана и за нивните кариери и животи.

Погледнете ја емисијата во целост, тука: