#наТерапија Дискусија 02 со Ана Поп-Ризова и Стефан Рашковиќ

Ви ја претставуваме втората #наТерапија Дискусија во која разговаравме на тема „Животот на тинејџерите и нивните проблеми во општеството“, со психологот и психотерапевтот Ана Поп-Ризова и студентот и јутубер Стефан Рашковиќ.

Погледнете ја емисијата во целост, тука: